Skip to content

За Факултетот arrow Студенти
Новости
Филтер     Ред     Прикажи 
Датум Наслов на прилогот Посети
.12.2017. Пријавување испити 2398
.12.2017. Пракса - пријавување до 23.12.2017 1851
.11.2017. Доделување на школарина на студенти на втор циклус сту 1928
.11.2017. Повик-Ораторска вечер 1559
.11.2017. Предавање за студенти - Проф.д-р Ремешвар Канвар, САД 1771
.10.2017. Термини за испити 2017/18 3930
.09.2017. Распоред на часови 2017/18 12294
.09.2017. ЗАПИШУВАЊЕ ЗИМСКИ СЕМЕСТАР-2017/18 3154
.06.2017. Пријавување испити летна сесија I и II Циклус - 19.06.2017-23.06. 2105
.06.2017. Заверка на летен семестар 2016/17 1962
.04.2017. Пријавување на испити летна сесија 2016/17 2287
.02.2017. Упис на семестар - втор циклус 2455
.01.2017. Распоред на часови 2017 3347
.01.2017. Заверка на зимски и упис на летен семестар 2017 2679
.01.2017. ФАО-Унгарска програма за стипендирање 2544
.10.2016. Информации од јавен карактер 4876
.10.2016. Анкета 2693
.10.2016. Термини за испити-втор циклус студии 3029
.10.2016. Термини за испити-прв циклус студии 5155
.09.2016. ОДБРАНА НА ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЈА 30.09 Васко Хаџиевски 2540
.09.2016. ОДБРАНА НА ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЈА 26. 9. 2016 2282
.09.2016. III Циклус студии 2016/17 2448
.09.2016. Распоред и соопштение за запишување 4819
.06.2016. ЗАДОЛЖИТЕЛНА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА УЧЕБНАТА 2015/16 2778
.06.2016. Заверка на летен семестар 2015/16 уч.год. 2652
.06.2016. Испитна сесија август и септември 2016 3270
.06.2016. Промоција на дипломирани студенти 2709
.05.2016. Одбрана на докторска дисертација 20.05 М-р Х. Попоска 2572
.04.2016. Пријавување на испити 03-10.05.2016 2919
.03.2016. Стипендии 2926
.01.2016. Заверка на зимски и запишување на летен семестар 2015/16 2971
.01.2016. Распоред на часови летен сем. 2016 4650
.11.2013. Основна литература и елементи за полагање испит 7418
.05.2013. Практична настава за студенти 4316
.11.2010. СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ 4920
 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 Следна > Крај >>
Резултати 101 - 135 од 135

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 2 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ