Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД II, III И IV
ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД II, III И IV | Испечати |
ПОЧИТУВАНИ СТУДЕНТИ, 

ВЕ ИЗВЕТУВАМЕ ДЕКА РАСПОРЕДОТ ЗА ПРВИОТ ЧАС СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД II, III И IV година - СИТЕ СТУДИСКИ ПРОГРАМИ НА ФЗНХ Е ОБЈАВЕН НА ОГЛАСНАТА ТАБЛА НА ВЛЕЗОТ НА ФАКУЛТЕТОТ И ОЗНАЧЕНИТЕ ПРОСТОРИИ КАДЕ ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРААТ ЧАСОВИТЕ ОД 13-16 ОКТОМВРИ, 2020 год.  

- СИТЕ СТУДЕНТИ ВО II година - 13.10.2020 (ВТОРНИК) .
- СИТЕ СТУДЕНТИ ВО III година - 14 /16 10.2020   (СРЕДА/ПЕТОК)  - СИТЕ СТУДЕНТИ ВО IV година
-15.10.2020 (ЧЕТВРТОК)

НАПОМЕНА*  ЧАСОВИТЕ СЕ СО ВРЕМЕТРАЕЊЕ ОД 30 МИН. И ИСТИТЕ СЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНИ ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ / СИТЕ СТУДЕИСКИ ПРОГРАМИ НА ФЗНХ.
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 3 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ