Skip to content

За Факултетот arrow Студенти
Новости
Филтер     Ред     Прикажи 
Датум Наслов на прилогот Посети
.05.2018. Предавање - „Пребришани умови, испрани мозоци“ 77
.05.2018. Закон за високо образование 158
.05.2018. Предавање на 09.05.2018 за донирање храна 132
.05.2018. Отворен ден на Факултетите од кампусот Стив Наумов 172
.04.2018. Обука за студенти 4.5.2018 660
.04.2018. Покана за промоција на дипломирани студенти 204
.04.2018. Отворен ден на УКИМ 228
.04.2018. ИСПИТНА СЕСИЈА МАЈ/ЈУНИ ВТОР ЦИКЛУС 456
.04.2018. ИСПИТНА СЕСИЈА МАЈ/ЈУНИ ПРВ ЦИКЛУС 1388
.04.2018. Конкурс за поддршка на иновативни идеи за студенти 330
.04.2018. АНГАЖИРАН НАСТАВЕН КАДАР 2017-2018 214
.03.2018. Дипломски теми заклучно со февруари 2018 -
.03.2018. Практична настава 01.03.2018 320
.02.2018. Дипломски теми 12.02.2018 -
.01.2018. РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ 2017/18 ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 1040
.01.2018. Заверка и запишување летен семестар-II ЦИКЛУС -
.01.2018. Заверка на зимски и запишување на летен семестар 999
.01.2018. СООПШТЕНИЕ KОМИСИСКИ ИСПИТ ЗИМСКИ СЕМЕСТАР јануари 201 560
.12.2017. Пријавување испити 893
.12.2017. Пракса - пријавување до 23.12.2017 611
.11.2017. Доделување на школарина на студенти на втор циклус сту 623
.11.2017. Повик-Ораторска вечер 493
.11.2017. Предавање за студенти - Проф.д-р Ремешвар Канвар, САД 577
.10.2017. Термини за испити 2017/18 2305
.09.2017. Распоред на часови 2017/18 3231
.09.2017. Одлука за утврдување испитни термини 2110
.09.2017. Календар на активности -
.09.2017. ЗАПИШУВАЊЕ ЗИМСКИ СЕМЕСТАР-2017/18 1518
.06.2017. Пријавување испити летна сесија I и II Циклус - 19.06.2017-23.06. 971
.06.2017. Заверка на летен семестар 2016/17 802
.04.2017. Пријавување на испити летна сесија 2016/17 1110
.02.2017. Упис на семестар - втор циклус 1295
.01.2017. Распоред на часови 2017 2104
.01.2017. Заверка на зимски и упис на летен семестар 2017 1498
.01.2017. ФАО-Унгарска програма за стипендирање 1326
.10.2016. Информации од јавен карактер 2685
.10.2016. Анкета 1429
.10.2016. Термини за испити-втор циклус студии 1704
.10.2016. Термини за испити-прв циклус студии 2424
.09.2016. ОДБРАНА НА ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЈА 30.09 Васко Хаџиевски 1250
.09.2016. ОДБРАНА НА ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЈА 26. 9. 2016 1118
.09.2016. Резултати и соопштенија од уписи трет рок 1327
.09.2016. III Циклус студии 2016/17 1253
.09.2016. Распоред и соопштение за запишување 3189
.09.2016. РЕЗУЛТАТИ ОД УПИСИ ВТОР РОК 2016/17 1774
.09.2016. УПИСИ ПРВ ЦИКЛУС Слободни места за втор уписен рок 2016 1216
.08.2016. РЕЗУЛТАТИ ОД УПИСИ ПРВ РОК 2748
.06.2016. ЗАДОЛЖИТЕЛНА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА УЧЕБНАТА 2015/16 1634
.06.2016. Заверка на летен семестар 2015/16 уч.год. 1474
.06.2016. Испитна сесија август и септември 2016 2106
 
<< Почеток < Претходна 1 2 Следна > Крај >>
Резултати 1 - 50 од 57

Choose Your Language

Промоција на студенти

Промоција на студенти
Декември 2017
jpg Слика 22/12/2017,22:45 2.53 Mb

 Maj 2017
jpg Слика 1 30/05/2017,13:14
jpg Слика 2 30/05/2017,13:14
jpg Слика 3 30/05/2017,13:14
jpg Слика 4 30/05/2017,13:15

 Декември 2016
jpg Слика 1 18/01/2017,15:00


Контакт и локација

Контакт и локација

Меморандум за соработка со Општина Гази Баба

Меморандум за соработка со општина Гази Баба

memoopstina_1.jpg
pdf Меморандум за соработка со општина Гази Баба

Информатори

picture1.jpg НОВО!!! Најнов информатор!
pdf informator_fznh_2017-2018 20.52 Mb
pdf Informator_2016_2017 12.62 Mb
pdf Informator_2015 12.73 Mb
Информатори за студентите по стара програма - запишани до 2010 година:
pdf Informator2004 2.29 Mb
pdf Informator2007-2008 2.87 Mb
pdf Informator2009-2010 1.92 Mb

Основната литература за соодветен предмет по соодветна студиска година е соджана во документот со име: име на студиска програма ПП.pdf во делот предметни програми за соодветната студиска програма. ЛИНК:  http://www.fznh.ukim.edu.mk/mk/dodiplomski/  

 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје

Анкета

Што мислите за новата страна