Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Пријавување на испити-ЈУНСКА СЕСИЈА 2020
Пријавување на испити-ЈУНСКА СЕСИЈА 2020 | Испечати |
Пријавување на испити-ЈУНСКА СЕСИЈА 2020

СООПШТЕНИЕ

СЕ ИНФОРМИРААТ СИТЕ СТУДЕНТИ НА  ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ, ДЕКА ЕЛЕКТРОНСКОТО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ЗА РЕДОВНАТА ИСПИТНА СЕСИЈА КОЈА ТРАЕ 
ОД 01.06.2020 ДО 17.07.2020 ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 22.05.2020 ЕТОК) ДО  29.05.2020 ГОДИНА (ПЕТОК)  

НА П О М Е Н А:     
СТУДЕНТИТЕ КОИ НЕМААТ ЕЛЕКТРОНСКИ ИНДЕКС, КАКО И СТУДЕНТИТЕ НА ВТОР И ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ, ДА СЕ ОБРАТАТ ЕЛЕКТРОНСКИ ДО ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА НА СЛЕДНИВЕ АДРЕСИ Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете ; Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете , КАДЕ ЌЕ ГО НАВЕДАТ БРОЈОТ НА ИНДЕКС, ИСПИТОТ КОЈ ЌЕ СЕ ПОЛАГА И ПРЕДМЕТНИОТ ПРОФЕСОР.

НАЧИНОТ НА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ИСПИТНАТА СЕСИЈА (ЕЛЕКТРОНСКИ ИЛИ СО ФИЗИЧКО ПРИСУТСТВО) КАКО И СИТЕ ОСТАНАТИ ИНФОРМАЦИИ ВО ВРСКА СО ТЕРМИНИТЕ НА ИСПИТИ ЌЕ БИДАТ ДОПОЛНИТЕЛНО ОБЈАВЕНИ НА ВЕБ СТРАНАТА НА ФАКУЛТЕТОТ http://www.fznh.ukim.edu.mk И ВО I KNOW СИСТЕМОТ.          

ОД ДЕКАНАТОТ НА ФЗНХ

 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 3 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ