Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Распоред на часови
Распоред на часови
Распоред на часови 2022/23 зим.сем. | Испечати |
Распоред на часови 2022/23 зимски семестар 
Распоред на часови 2021/22 летен сем. | Испечати |
Распоред на часови 2021/22 летен сем.

 
Распоред на часови 2021/22 зим.сем. | Испечати |
pdf Распоред на часови зимски семестар 2021/22
 
Распоред на часови 2020/21 летен сем. | Испечати |
Распоред на часови 2020/21 летен семестар

СЕ ИЗВЕСТУВАААТ СИТЕ СТУДЕНТИ ОД I, II, III и IV ГОДИНА ДЕКА НАСТАВАТА ВО ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР 2020/2021 година ЌЕ ЗАПОЧНЕ ОД 15.2.2021 година (понеделник) СО РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРВИОТ ЧАС СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО НА ФЗНХ.

РАСПОРЕДОТ НА ЧАСОВИТЕ ЗА СЕКОЈА СТУДИСКА ПРОГРАМА И ГОДИНА НА СТУДИРАЊЕ Е ОБЈАВЕН НA www.fznh.ukim.edu.mk

ПРВИОТ ЧАС со ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ЌЕ СЕ ОДРЖИ ПРОСТОРОТ НА ФЗНХ,  И ТОА СО СЛЕДНИОТ РАСПОРЕД:

15.2.2021 (ПОНЕДЕЛНИК)- НАСТАВА ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ ОД IV год.       
16 2. 2021  (ВТОРНИК) - НАСТАВА ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ ОД III год.
17.2.2021 (СРЕДА) - НАСТАВА ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ ОД II год.
18.2.2021 (ЧЕТВРТОК) - НАСТАВА ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ ОД I год.

Предметните наставници ќе ги информираат студентите за начинот на изведување на наставата во продолжение на семестарот, почнувајќи од 22.2.2021 год., а согласно официјалниот Распоред на часови за летниот семестар во учебната 2020/2021 (Огласна табла на ФЗНХ / www.fznh.ukim.edu.mk).

 
Распоред на часови 2020/21 | Испечати |
Распоред на часови 2020/21

 

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ