Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Соопштение за настава и испити - 15.1.2021
Соопштение за настава и испити - 15.1.2021 | Испечати |

Се известуваат сите студенти на ФЗНХ дека обврските поврзани со наставата во зимскиот семестар во академска 2020-2021 година треба да ги реализираат заклучно со 15.1.2021 година (освен ако е предвиден дополнителен ангажман во договор со предметните наставници).

Редовната прва (јануарска) испитна сесија започнува на 18.1 2021 година, а завршува на 5.2.2021 година.
Летниот семестар  започнува на  15.2.2021 година и завршува на 28.5.2021 година.

http://www.fznh.ukim.edu.mk/images/stories/oglasnatabla/kalendarnaaktivnosti2020-2021.pdf

Напомена: За организација на испитите неопходно е најмалку 2 работни дена пред закажаниот испитен термин   студентите да ги известат предметните наставници кај кои планираат да полагаат,  со изјаснување за начинот на полагање (online или со фиичко присуство).
Сите обврски околу земањето потписи / оценки во индекс ке бидат спроведени со претходна  најава од страна на предметните наставници (во зависност од условите во даден период заради одржување на нивото на безбедност од ширење на covid19).

Среќни празници и успех во студирањето

Деканат на ФЗНХ
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 3 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ