Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Прв академски час 4.10.2021 11 час
Прв академски час 4.10.2021 11 час | Испечати |
Почитувани студенти

По повод почетокот на новата академска 2021/2022 година, Деканатот на Факултетот за земјоделски науки и храна во состав на УКИМ во Скопје, ве поканува на првиот заеднички академски час кој ќе се одржи на Факултетот за земјоделски науки и храна во состав на УКИМ во Скопје на 4.10.2021 година (понеделник), пред влезот на Факултетот, со почеток во 11.00 часот.

На присутните ќе им се обрати Деканот на Факултетот проф.д-р Вјекослав Танасковиќ и свечено ќе ги додели индексите на новите студенти на ФЗНХ, генерација 2021/2022. 

ДЕКАНАТ ФЗНХ
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 2 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ