Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Почеток на настава за студентите од II III и IV година
Почеток на настава за студентите од II III и IV година | Испечати |
Наставата на Факултетот за земјоделски науки и храна во Скопје за студентите од II III и IV година студии на сите студиски програми во академската 2020/2021 година  официјално ќе започне на 12.10.2020 год. со одржување на прв час со физичко присуство и запознавање на наставниците и студентите (согласно дополнително доставен распоред на часови со траење од 30 мин.) за тековната недела.

Секој предметен наставник ќе ги информира студентите  за начинот на изведување на наставата во продолжение на семестарот ( обврски, начин на полагање, потребна литература...) почнувајќи од 19.10.2020год.
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 3 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ