Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Соопштение за студенти
Соопштение за студенти | Испечати |
Соопштение за студенти 

Се известуваат сите студенти дека во периодот 4 - 8 мај, 2020 год. ќе можат да извршат само електронско пријавување во I-know системот на планираните предмети за полагање  во дополнителната испитна сесија во месец мај  (од 12 до 30 мај 2020год.).
Полагањето на испитите ќе се реализира само до колку се овозможат нормални услови за работа на факултетот. 
За сите дополнителни информации во врска со доставувањето на пријави за испит ќе бидете дополнително известени кога ќе се создадат услови за истото.                            

Деканат на ФЗНХ
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 2 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ