Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Отворен ден на УКИМ 30.11.2021
Отворен ден на УКИМ 30.11.2021 | Испечати |
Универзитетот „Св.Кирил и Методиј" во Скопје, на 30 ноември 2021 г. организира „Отворен ден на УКИМ". Настанот ќе се одржи онлајн преку платформата „Microsoft Teams".

Ќе бидат презентирани студиските програми на факултетите, активностите на студентите, центрите за кариера. „Запознајте ги одблиску професорите и студентите, прашајте сѐ што ве интересира за студиските програми, можностите за стипендирање, слушнете ги искуствата на студентите, нивните активности и вклученост во научноистражувачките проекти, дознајте за можностите за меѓународна размена, за студентскиот живот, за практиканството, за кариерните можности".  

Распоред на видеконференциски сесии со линкови за пристап
ЦЕНТРАЛЕН НАСТАН - обраќање на Ректорот, проф. д-р Никола Јанкуловски (10.00 - 10.20 ч.)
   
     
Факултет за земјоделски науки и храна 12:00 - 13:30 ч.  
 
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 3 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ