Skip to content

За Факултетот arrow Соработки
Образование и земјоделство | Испечати |
Факултет за земјоделски науки и храна - меѓународна соработка
Државна делегација составена од заменикот гувернер на Вермонт, Моли Креј, секретарот за трговија и развој на заедниците Линдзи Карл, заедно со генерал мајор Грег Најт од Националната гарда на Вермонт,  на 1 јуни 2021, оствари посета на Факултетот за земјоделски науки и храна - Скопје. Во рамките на оваа посетата, беа претставени капацитетите на оваа образовна институција и беа разменети искуства од областа на образованието и земјоделството. Се надеваме дека оваа средба ќе биде почеток на успешна и долга соработка.


1.jpg

5.jpg
4.jpg
3.jpg

2.jpg
 
Договор за основање на асоцијација на факултети | Испечати |
Договор за основање на асоцијација на факултети за земјоделски науки од Југоисточна Европа


 
Меморандум-Општина Кисела Вода | Испечати |


memorandum_za_sorabotka_okv_fznh.jpg
 
Меморандум-Општина Гази Баба | Испечати |


memoopstina_1.jpg
 
Меморандум за соработка со УКА Комерц | Испечати |
Соработки со институции и компании

fznh_uka.jpg


Меморандум за соработка со компанијата УКА Комерц

Факултетот за земјоделски науки и храна во Скопје склучи Меморандум за соработка со компанијата УКА Комерц.  Меморандумот за соработка беше потпишан од страна на деканот на ФЗНХ проф. д-р Вјекослав Танасковиќ, и генералниот директор г-н Адем Абази.

Овој чин претставува зајакнување и проширување на долгогодишната меѓусебна соработка,  преку градење на стручни кадри за потребите на стопанството. 

 

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 6 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ