Skip to content

За Факултетот arrow Студенти
Новости
Филтер     Ред     Прикажи 
Датум Наслов на прилогот Посети
.01.2017. ФАО-Унгарска програма за стипендирање 2975
.10.2016. Информации од јавен карактер 5767
.10.2016. Анкета 3536
.10.2016. Термини за испити-втор циклус студии 3489
.10.2016. Термини за испити-прв циклус студии 5673
.09.2016. ОДБРАНА НА ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЈА 30.09 Васко Хаџиевски 2985
.09.2016. ОДБРАНА НА ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЈА 26. 9. 2016 2676
.09.2016. III Циклус студии 2016/17 2837
.09.2016. Распоред и соопштение за запишување 5527
.06.2016. ЗАДОЛЖИТЕЛНА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА УЧЕБНАТА 2015/16 3176
.06.2016. Заверка на летен семестар 2015/16 уч.год. 3004
.06.2016. Испитна сесија август и септември 2016 3749
.06.2016. Промоција на дипломирани студенти 3305
.05.2016. Одбрана на докторска дисертација 20.05 М-р Х. Попоска 3137
.04.2016. Пријавување на испити 03-10.05.2016 3315
.03.2016. Стипендии 3715
.01.2016. Заверка на зимски и запишување на летен семестар 2015/16 3343
.01.2016. Распоред на часови летен сем. 2016 5098
.11.2013. Основна литература и елементи за полагање испит 7919
.05.2013. Практична настава за студенти 5058
.11.2010. СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ 6218
 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 Следна > Крај >>
Резултати 151 - 171 од 171

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 3 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ