Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Пријавување на испити 4-8.5.2020
Пријавување на испити 4-8.5.2020 | Испечати |
СООПШТЕНИЕ

Се известувааат сите студенти кои планираат да полагаат испити  во дополнителната (мајска) сесија дека треба да извршат електронско пријавување на предметите во I-know системот (во периодот од 4.5.2020 год. до 8.5.2020 год.), додека хартиена форма на пријавите ќе можат да бидат доставени дополнително, по создавање на услови за физичко доставување на истите.

​Сите студенти кои во периодот пред воспоставување на вонредната состојба заради појавата на Covid19 имаат доставено пријави за испит во мартовската сесија, истите остануваат во важност сè до враќање на условите за реализација на следната редовна или дополнителна испитна сесија, односно по укинување на мерките за привремен прекин на работа на Факултетот за земјоделски науки и храна во Скопје.  

Деканат на ФЗНХ
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 2 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ