Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Отворените повици на METROFOOD-RI
Отворените повици на METROFOOD-RI | Испечати |
ОТВОРЕНИ ПОВИЦИ

Отворените повици на METROFOOD-RI ви нудат можност да добиете субвенциониран пристап до услугите што ги нуди преку три режими за пристап (физички/далечински/виртуелен).  


Повиците ќе бидат отворени до 30 септември. Сите детали за аплицирање може да се најдат на следниве линкови:

Read more about the calls here: https://www.metrofood.eu/access/open-call.html
For applying to the 1st Open Call: https://sciensano2020.calls.metrofood.eu/
For Applying to the 2nd Open Call: https://iba2020.calls.metrofood.eu/ 

----------------------------------- OPEN CALLS METROFOOD-RI open calls offer you the possibility to get subsidised access to our via three access modes (physical/remote/virtual). 


The calls will be open until the 30th of September; all the details for applying are reported on the website and can be found at the following links:  

Read more about the calls here: https://www.metrofood.eu/access/open-call.html
For applying to the 1st Open Call: https://sciensano2020.calls.metrofood.eu/
For Applying to the 2nd Open Call: https://iba2020.calls.metrofood.eu/
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ