Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Соопштение за испити 23.08-17.09.2021
Соопштение за испити 23.08-17.09.2021 | Испечати |

СООПШТЕНИЕ

Се известуваат сите студенти кои пријавиле испит во сесијата август/септември која трае од 23.08-17.09.2021 год. дека пријавените испити можат да ги полагаат со физичко присутство или онлајн со претходна најава (електронски на e mail) кај предметниот наставник со доставување на следните податоци:

Име и презиме
Индекс
Студиска програма
Предмет кој ќе се полага    

ОД ДЕКАНАТОТ
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 2 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ