Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Прв академски час 5.10.2020
Прв академски час 5.10.2020 | Испечати |
СООПШТЕНИЕ

ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС УЧЕБНА 2020/2021  

Се известуваат сите студенти кои се запишани на Факултетот за земјоделски науки и храна - Скопје во прва година во академската 2020/2021 година дека ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС ќе се одржи на 05.10.2020 година (понеделник) со почеток во 11:00 часот пред влезот на Факултетот.

На студентите ќе им се обрати Деканот на Факултетот, Проф.д-р Вјекослав Танасковиќ во присутство на вработените на ФЗНХ. 

Доделувањето на индексите ќе се изврши во амфитеатар 30 и амфитеатар 40 по претходно објавен распоред - список на студентите (на влезот на Факултетот).    

ОД ДЕКАНАТОТ НА ФЗНХ
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ