Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости
Соопштенија/Новости
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ 2019/20 зимски семестар | Испечати |
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ 2019/20

 
Прв академски час 1.10.2019 | Испечати |
С О О П Ш Т Е Н И Е

 ИМ СЕ СООПШТУВА НА СИТЕ НОВО ЗАПИШАНИ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА ВО УЧЕБНАТА 2019/2020 ГОДИНА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ НАУКИ И ХРАНА ВО СОСТАВ НА УКИМ ВО СКОПЈЕ, ДЕКА ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 1.10.2019 ГОДИНА (ВТОРНИК), ВО АМФИТЕАТАР 40 СО ПОЧЕТОК ВО 12.00 ЧАСОТ

ОД ДЕКАНАТОТ НА ФЗНХ
 
Запишување семестар-прв циклус | Испечати |
pdf СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2019/2020 година ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ НАУКИ И ХРАНА ВО СКОПЈЕ
 
Запишување семестар-втор циклус | Испечати |
pdf СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2019/2020 година ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ НАУКИ И ХРАНА ВО СКОПЈЕ
 
Надоместоци за извршени услуги | Испечати |
Одлука за висината на надоместоците за извшени услуги што ги плаќаат студентите
на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје

 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Крај >>

Резултати 1 - 9 од 104

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ