Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Пријава за испит во материјална форма
Пријава за испит во материјална форма | Испечати |
СООПШТЕНИЕ ПРИЈАВА НА ИСПИТИ - ЈУНСКА СЕСИЈА

Согласнo Одлука бр.02-218/5 од 20.05.2020 година, објавена на веб страната на Факултетот   http://www.fznh.ukim.edu.mk/mk/odluka-covid19-29.5.2020-i-ispiti.html  

СТУДЕНТИТЕ СЕ ДОЛЖНИ ДА ДОСТАВАТ ПРИЈАВИ ЗА ЈУНСКАТА РЕДОВНА ИСПИТНА СЕСИЈА ВО МАТЕРИЈАЛНА ФОРМА ДО ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА  НА ФЗНХ ОД 09:00 ДО 14:00 ЧАСОТ,  И ТОА ВО ДАДЕНИТЕ ТЕРМИНИ:

  • Студентите од I година    29.06.2020 година (понеделник)  
  • Студентите од II година   30.06.2020 година (вторник)  
  • Студентите од III година  01.07.2020 година (среда)  
  • Студентите од IV година  02.07.2020 година (четврток)  
  • Апсолвенти и студенти на II циклус и III циклус студии  03.07.2020 година (петок) 

ДОСТАВУВАЊЕТО НА ПРИЈАВИ во материјална форма ќе биде спроведено со строго почитување на сите предвидени протоколи и здравствени препораки од Министерството за здравство и Министерството за образование и наука за заштита од коронавирусот COVID 19 http://www.fznh.ukim.edu.mk/images/stories/oglasnatabla/protokolcovidispiti.jpg   

Н А П О М Е Н А:  
СТУДЕНТИТЕ КОИ ИСПИТОТ ГО ПОЛАГААТ ПО ВТОР, ТРЕТ И ПОВЕЌЕ ПАТИ ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТ СЕ ВРШИ СО НАДОМЕСТОК ОД 300 денари.
Студентите кои веќе имаат веќе имаат доставено пријави за испит во дополнителната мартовска сесија, не е потребно да доставуваат дополнително пријава за даден предмет, односно истата ќе може да ја искористат само за полагање во јунската сесија (пријавата важи за два термини - во јуни и јули).

-    СТУДЕНТИТЕ КОИ НЕ ПРИЈАВИЛЕ ИСПИТ ВО ДАДЕНИОТ РОК - ЕЛЕКТРОНСКИ ПРЕКУ I-KNOW СИСТЕМОТ, ДОЛЖНИ СЕ ДА СЕ ОБРАТАТ ДО ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА  е-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете И НАЈДОЦНА ДО 26.06.2020 ГОДИНА  ДОСТАВАТ ИНФОРМАЦИЈА СО СЛЕДНИТЕ ПОДАТОЦИ:  
1. ИМЕ И ПРЕЗИМЕ
2. БРОЈ НА ИНДЕКС
3. НАСОКА
4. ИСПИТИ КОИ СЕ ПРИЈАВУВААТ  

ПРИЈАВЕНИТЕ ИСПИТИ МОЖАТ ДА ГИ ПОЛАГААТ ПО ДОСТАВЕНA ПРИЈАВА ВО МАТЕРИЈАЛНА ФОРМА ВО РОКОВИТЕ ДАДЕНИ ВО ОВА СООПШТЕНИЕ, ВО ТЕРМИНИТЕ ОД 01.07.2020 ДО 17.07.2020 ГОДИНА, СОГЛАСНО ОФИЦИЈАЛНИОТ РАСПОРЕД  НА ФЗНХ (http://www.fznh.ukim.edu.mk/mk/soopstenija/novosti/).   

                                                                                                                                                                          ДЕКАНАТ НА ФЗНХ
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ