Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Термини за испити
Термини за испити
Термини за испити за 2023/24 учебна година | Испечати |
Термини за испити за 2023/24 учебна година   Се известуваат сите студенти кои имаат пријавено испит за 24 април, 2024 година (согласно официјалните термини за апсолвенти), дека среда е неработен ден, па датумот за испитот се поместува кај одделни професори и тоа во сл. термини:

Проф. д-р Методија Трајчев  -  26.4.2024 (петок) во 9h
Проф. д-р Марина Стојанова  -  25.4.2024 (четврток) во 10h
Проф. д-р Татјана Миткова -  23.4.2024  (вторник) во 10h
Проф. д-р Миле Маркоски  -  23.4.2024  (вторник) во 10h
Проф. д-р Марија Вукелиќ Шутоска -  22.4.2024  (понеделник) во 10h
Проф. д-р Катерина Беличовска  - 25.4.2024 (четврток) во 12h
Проф. д-р Елизабета Мискоска Милевска -  23.4.2024  (вторник) во 12h
Проф. д-р Силвана Манасиевска - 25.4.2024 (четврток) во 11h
Проф. д-р Љубица Каракашова - 23.4.2024  (вторник) во 10h
Проф. д-р Фросина Бабановска Миленковска - 23.4.2024  (вторник) во 10h
Проф. д-р Бојан Поповски -  25.4.2024 (четврток) во 12h
Проф. д-р Зоран Поповски - 29.4.2024 (понеделник) во 12h

Термините се дефинирани од страна на предметните професори.

Промена на термин за испит-Проф. Катерина Беличовска

Се известуваат сите студенти кои имаат пријавено испит по предмет Зоологија и рибарство кај Проф. д-р Катерина Беличовска во терминот 25. 10.2023 год. дека поради службено отсуство на професорката испитот ќе се одржи на 31.10.2023 год.

Од матичниот професор

Промена на термин за испит-Проф. Зоран Поповски

Се известуваат сите студенти кои имаат пријавено испит за 2 рок кај проф. Зоран Поповски во терминот 29. 9.2023 год. дека заради службено отсуство на професорот испитот ќе се одржи на 2.10.2023 год.

Од матичниот професор
 
Термини за испити за 2022/23 учебна година | Испечати |
Одлука за испитни термини во есенски, зимски и летен испитен рок за 2022/23


Термини за испити за 2022/23 академска година
НОВО:

 
Термини за испити 2021/22 | Испечати | 
Соопштение за испити 23.08-17.09.2021 | Испечати |

СООПШТЕНИЕ

Се известуваат сите студенти кои пријавиле испит во сесијата август/септември која трае од 23.08-17.09.2021 год. дека пријавените испити можат да ги полагаат со физичко присутство или онлајн со претходна најава (електронски на e mail) кај предметниот наставник со доставување на следните податоци:

Име и презиме
Индекс
Студиска програма
Предмет кој ќе се полага    

ОД ДЕКАНАТОТ
 
Термини за испити I,II Циклус 2021/22 | Испечати |

 

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ