Skip to content

За Факултетот arrow Студенти
Новости
Филтер     Ред     Прикажи 
Датум Наслов на прилогот Посети
.06.2019. Промена на обврската за плаќање на административна та 1005
.06.2019. ПРОМЕНА:Пријавување испити 25.06.2019 1570
.06.2019. Заверка на летен семестар 2018/19 969
.06.2019. ФЗНХ-АКАДЕМСКИ КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ 2019-2020 1390
.05.2019. Промоција на дипл. студенти и магистри 29.05.2019 941
.05.2019. Докторска дисертација од м-р З. Прцуловски 1091
.05.2019. Докторска дисертација м-р Ј. Стојиљковиќ 1009
.04.2019. Професионална платена работна пракса во САД 1190
.02.2019. Распоред на часови 02.2019 1586
.02.2019. Завршен настан на проект 07.02.2019... 1075
.02.2019. Настан: 06.02.2019- Матично книговодство, селекција... 948
.02.2019. ФАО Публикации 2019 72
.02.2019. Заверка и запишување на летен семестар 2018/19 1384
.01.2019. Kонкурс за стипендии 1130
.01.2019. Meѓународни соработки - EURIC 992
.01.2019. „Пчеларски ден - знаење и дружење 2019“-27 јануари 906
.01.2019. Термини за испити - I Циклус од 14.01.2019 1777
.01.2019. Одбрана на магистерски труд 1120
.12.2018. АНКЕТА ЗА СТУДЕНТИ- ГУЕССС 1248
.12.2018. Пријавување испити - Втор циклус 12.2018 1261
.12.2018. Пријавување испити - Прв циклус 12.2018 1151
.12.2018. Доделување дипломи -19 Декември 2018 1325
.11.2018. Промоција на стари сорти за врвни органски производи 1068
.11.2018. Повик за ораторска вечер 991
.11.2018. ПРЕДАВАЊЕ 1144
.11.2018. Задолжителен систематски преглед 1719
.10.2018. Термини за консултации 2018/19 1215
.10.2018. ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ И РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ 2526
.09.2018. РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ 2018/19 ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2595
.09.2018. ЗАПИШУВАЊЕ НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2018 1533
.08.2018. Известување-студентски дом 1338
.06.2018. Термини за испити - I, II Циклус 2017/18 2599
.06.2018. Пријавување испити - прв циклус 1693
.06.2018. Заверка на семестар 2017/18 - прв циклус 1395
.06.2018. Заверка на летен семестар 2017/18-втор циклус 1341
.05.2018. Предавање - „Пребришани умови, испрани мозоци“ 1181
.05.2018. Закон за високо образование 1451
.05.2018. Предавање на 09.05.2018 за донирање храна 1357
.05.2018. Отворен ден на Факултетите од кампусот Стив Наумов 1519
.04.2018. Обука за студенти 4.5.2018 3353
.04.2018. Покана за промоција на дипломирани студенти 1517
.04.2018. Отворен ден на УКИМ 2006
.04.2018. Конкурс за поддршка на иновативни идеи за студенти 1977
.04.2018. АНГАЖИРАН НАСТАВЕН КАДАР 2017-2018 1531
.03.2018. Дипломски теми заклучно со февруари 2018 68
.03.2018. Практична настава 01.03.2018 1603
.02.2018. Дипломски теми 12.02.2018 77
.01.2018. РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ 2017/18 ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2266
.01.2018. Заверка и запишување летен семестар-II ЦИКЛУС 87
.01.2018. Заверка на зимски и запишување на летен семестар 2370
 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 Следна > Крај >>
Резултати 51 - 100 од 136

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 2 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ