Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Подигнување дипломи
Подигнување дипломи | Испечати |
ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат сите дипломирани студенти на додипломски студии и магистри на науки на Факултетот за земјоделски науки и храна - Скопје дека ДИПЛОМИТЕ можат да ги подигнат секој работен ден во Одделението за студентски прашања од 09-12 часот.

Доколку сте спречени лично да ја подигнете дипломата, тоа може да го стори друг со заверено полномошно од нотар.

     
Од Деканатот на ФЗНХ

 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 2 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

qrcode_for_alumni2024.png

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ