Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Пријава на идеи за конкурс - ВСС Ефект проект
Пријава на идеи за конкурс - ВСС Ефект проект | Испечати |
Пријава на идеи за конкурс - ВСС Ефект проект финансиран од ЕУ

Почитувани,

Нашиот тим од банкари со храна (WSS Effect - Банка за храна МК), финансиски поддржани од Европската Унија ве кани да аплицирате на конкурсот за најдобри идеи за спасуање на храната од фрлање.  
Повикот е отворен за сите студенти од вашиот факултет кои, ќе изразат интерес да разработат креативни и иновативни предлози со кои, ќе се намали количината храна која завршува на отпадите во земјава преку
1) нејзино искористување за други намени,
2) продолжување на рокот на траење и сл.  
Идеите ќе бидат објавени во книга која потоа ќе биде споделена со пратеници, амбасадори, претставници на институции, бизнис и граѓански сектор.  
Затоа и ве покануваме да поттикнете тим ваши студенти кои преку овој конкурс ќе го претстават вашиот факултет во најдобро можно светло.  

За повеќе информации, погледнете ги документите во прилог и посетете ја нашата веб и фб страница: www.wsseffectmk.org www.facebook.com/wsseffectmk


 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 3 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ