Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Информативен настан - Студенстски стандард 2022
Информативен настан - Студенстски стандард 2022 | Испечати |
Почитувани студенти,

Ве покануваме да присуствувате на информативниот настан во организација на МЗШВ на 17.11.2022 година (четврток), со почеток во 09 часот во амф. 40 на Факултетот за земјоделски науки и храна-Скопје во состав на УКИМ, а на кој  ќе се презентира усвоената
ПРОГРАМА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ НА ПРОГРАМАТА ЗА ОСТВАРУВАЊЕ И РАЗВОЈ НА ДЕЈНОСТА ВО СТУДЕНТСКИОТ СТАНДАРД ЗА 2022 ГОДИНА (бр.  41-9731/3 од 1.11.2022 год.)
за условите за стипендирање на студенти на прв циклус студии запишани на јавните и приватни високообразовни институции во државата.
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 3 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ