Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Предавање: Консолидација на земјоделското земјиште
Предавање: Консолидација на земјоделското земјиште | Испечати |
Почитувани,

На 23.12.2021 година (четврток) со почеток од 9 часот ќе се одржи гостинско предавање на тема „Консолидација на земјоделското земјиште" од страна на претставници на националната канцеларија на ФАО.

Предавањето ќе се одржи онлајн со пристап преку следниов линк:

Со почит,
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ