Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Одлука за реализација на дејности CoVid-19 ЛС 2022
Одлука за реализација на дејности CoVid-19 ЛС 2022 | Испечати |
Одлука за реализација на наставно-образовниот процес и уредување на прашањата поврзани со останатите дејностите во летниот семестар во академската 2021/2022 година на Факултетот за земјоделски науки и храна во во состав на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје во услови на пандемија/епидемија со вирусот CoVid-19

 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ