Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Избори на претседател и членови на ФСС 2022/23
Избори на претседател и членови на ФСС 2022/23 | Испечати |
Се известуваат сите активни студенти на ФЗНХ - запишан зимски семестар академска 2022/2023 дека согласно објавените Избори за претседател и членови на Факултетското студентско собрание - ФСС на Фзнх, имате право да гласате и бидете гласани (по извршена кандидатура) на 9.2.2023 година.

За таа цел, проверете ги своите податоци на објавената листа на студенти на Огласната табла на влезот на Факултетот.
До колку имате забелешка или не можете да се пронајдете на списокот, слободно обратете се до Одделението за студентски прашања или преку ФСС, заклучно со 30.1.2023 година.

Подетални инфромации на следниот линк
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ