Skip to content

За Факултетот arrow Наука и апликација arrow Настани arrow Обука за студенти 9 и 10 Март 2023
Обука за студенти 9 и 10 Март 2023 | Испечати |

Junior Achievement Macedonia
со студентите на Факултетот за земјоделски најки и храна
9 и 10 март, 2023
👇🏿 просторија 25 со почеток 11h
Ве очекуваме
🌸

ja910032023.jpg


Почитувани студенти, 

Како дел од едукативната програма, во рамки на проектот „Панда лабс џуниор за праведна транзиција" Џуниор Ачивмент Македонија во соработка со Факултетот за земјоделски науки и храна во состав на УКИМ во Скопје, продолжува  со планираните обуки со фокус на претприемничкото образование, финансиска писменост и подготовка на младите за работа.  Сите вие кои бевте дел од првата целина (од планираните три) продолжувате на 2 март (четвтрток) и 3 март (петок), со почеток во 11.00 часот во просторија 25 на ФЗНХ. 

 Теми: Одржлив развој, Справување со климатските промени, Циркуларна економија, Зелено претприемништво, Зелено претприемништво во пракса.  

Предавачи: проф. д-р. Македонка Димитрова, Претседател на институт за одржливост, ЕКОС Скопје

Агендаagenda_obuka_za_studenti_2_i_3_mart_2023.jpg
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

qrcode_for_alumni2024.png

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ