Skip to content

За Факултетот arrow Наука и апликација arrow Настани arrow Органска трансформација-Едукативен Центар 9 Мај
Органска трансформација-Едукативен Центар 9 Мај | Испечати |

Конференција за органско лозарство  „Органска трансформација – предизвици и потенцијали“
Здружението  „Вина од Македонија“ со задовоство ве поканува
да присуствувате на конференцијата на тема
„Органска трансформација – предизвици и потенцијали“,
која ќе се одржи на 9 мај 2023 година (вторник)  во М6 Едукативниот центар,
со почеток во 11 часот.
organskatransformacija9052023.jpg
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

qrcode_for_alumni2024.png

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ