Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Избирачки список Факултетско студентско собрание 2021/22
Избирачки список Факултетско студентско собрание 2021/22 | Испечати |

 

СООПШТЕНИЕ

Изборите за Претседател и членови на Факултетското студентско собрание на Факултетот за земјоделски науки и храна ќе се одржат на 15.2.2022 година (вторник) од 9.00 до 15:00 часот на Факултетот за земјоделски науки и храна во Скопје во предавална 39.

При гласањето студентите мора да имаат индекс за идентификација и да бидат запишани во Избирачкиот список на студентите.

Студентите кои немаат индекс за идентификација и не се запишани во Избирачкиот список не можат да гласаат.

Сите активности на изборната комисија и избирачкиот одбор како и самиот процес на гласање ќе се одвива согласно важечките протоколи за заштита од КОВИД-19, утврдени од надлежните институции.  

Факултетско студентско собрание на ФЗНХ


Избирачки список

pdf Избирачки список Факултетско студентско собрание 2021/22


 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 2 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ