Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Денови на кариера 12.12.2023
Денови на кариера 12.12.2023 | Испечати |
Почитувани студенти,

Во рамки на Деновите на кариера во чест на 76 години постоење на ФЗНХ, Ве покануваме да земете активно учество на 12.12.2023 (вторник) од 10-13 часот бо просторија 25.

ПОДГОТВИ СЕ – ВРАБОТИ СЕ
  • Паметнo барање на работа: практични вештини и увиди - пишување CV / креирање на профил на LinkedIn / разбирање на огласите за работа / однесување на интервју - предавач од Manpower South East Europe Разговор со регрутери - Регрутери од Manpower SEE Macedonia
  • Интерактивна вежба за препознавање на нашите сили и можностите за развој
Проф. д-р Ана Котевска
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

qrcode_for_alumni2024.png

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ