Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Промена на термин за испит во јунска сесија
Промена на термин за испит во јунска сесија | Испечати |
СООПШТЕНИЕ

Се известуваат студентите на сите студиски програми на ФЗНХ, дека првиот термин за испит во јунската испитна сесија, по предметите Биохемија, ГМО и Молекуларна биологија на животинска клетка кај предметниот наставник проф. д-р Зоран Поповски, закажан за 21.6.2024 (петок) се поместува на 7.6.2024 (петок) во 10 часот, поради службено отсуство на наставникот. Вториот термин за испит во јунската испитна сесија, 5.7.2024 (петок) останува непроменет.
 
Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ