Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Интерен оглас-демонстратори
Интерен оглас-демонстратори | Испечати |

ИНТЕРЕН ОГЛАС
за ангажирање на демонстратор за академската 2023/2024 година  

Факултетот за земјоделски науки и храна во Скопје распишува оглас за избор на демонстратор, како помошник во наставно-образованиот процес на прв циклус студии за академската 2023/2024 година, и тоа:    

1.   Еден демонстратор на Институтот за храна, на предметите:
  • Ботаника и
  • Самоникнати хранливи и отровни растенија.
...


 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ