Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow ЗАДОЛЖИТЕЛНА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА УЧЕБНАТА 2015/16
ЗАДОЛЖИТЕЛНА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА УЧЕБНАТА 2015/16 | Испечати |
СООПШТЕНИЕ

СЕ ИНФОРМИРААТ СИТЕ СТУДЕНТИ ОД СИТЕ СТУДИСКИ ГОДИНИ (прва, втора, трета и четврта) НА ФЗНХ ВО СОСТАВ НА УКИМ ВО СКОПЈЕ, ДЕКА ЗАДОЛЖИТЕЛНО ТРЕБА ДА ПОСЕТАТ ПРАКТИЧНА НАСТАВА (во траење од 30 дена) НАЈДОЦНА ДО 14.09.2016 ГОДИНА, ШТО ПРЕТСТАВУВА ЕДЕН ОД УСЛОВИТЕ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА НАРЕДНАТА СТУДИСКА ГОДИНА.

СТУДЕНТИТЕ МОЖАТ ДА ИЗВЕДАТ ПРАКТИЧНА НАСТАВА СО КОМПАНИИ И ОРГАНИЗАЦИИ СО КОИ ФАКУЛТЕТОТ ИМА СКЛУЧЕНО МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА. ПРАКТИЧНАТА НАСТАВА МОЖЕ ДА СЕ ИЗВЕДЕ И ВО ФИРМА КОИ СТУДЕНТИТЕ САМИ ЌЕ ЈА ИЗБЕРАТ, ПО ПРЕДХОДНО СКЛУЧЕН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СОГЛАСНО ВОСПОСТАВЕНИТЕ ПРАВИЛА ЗА СОРАБОТКА НА ФЗНХ. ПРАКТИЧНА НАСТАВА СТУДЕНТИТЕ МОЖАТ ДА РЕАЛИЗИРААТ И ВО РАМКИ НА ЛАБОРАТОРИСКИТЕ И ПРАКТИЧНИ АКТИВНОСТИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ НАУКИ И ХРАНА ВО СОСТАВ НА УКИМ ВО СКОПЈЕ. ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ОКОЛУ ПРАКТИЧНАТА НАСТАВА МОЖЕТЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ СО ДОЦ. Д-р РОМИНА КАБРАНОВА НА e-mail Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

ОД ДЕКАНАТОТ НА ФЗНХ

 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language

Промоција на студенти

Промоција на студенти
Декември 2017
jpg Слика 22/12/2017,22:45 2.53 Mb

 Maj 2017
jpg Слика 1 30/05/2017,13:14
jpg Слика 2 30/05/2017,13:14
jpg Слика 3 30/05/2017,13:14
jpg Слика 4 30/05/2017,13:15

 Декември 2016
jpg Слика 1 18/01/2017,15:00


Контакт и локација

Контакт и локација

Меморандум за соработка со Општина Гази Баба

Меморандум за соработка со општина Гази Баба

memoopstina_1.jpg
pdf Меморандум за соработка со општина Гази Баба

Информатори

picture1.jpg НОВО!!! Најнов информатор!
pdf informator_fznh_2017-2018 20.52 Mb
pdf Informator_2016_2017 12.62 Mb
pdf Informator_2015 12.73 Mb
Информатори за студентите по стара програма - запишани до 2010 година:
pdf Informator2004 2.29 Mb
pdf Informator2007-2008 2.87 Mb
pdf Informator2009-2010 1.92 Mb

Основната литература за соодветен предмет по соодветна студиска година е соджана во документот со име: име на студиска програма ПП.pdf во делот предметни програми за соодветната студиска програма. ЛИНК:  http://www.fznh.ukim.edu.mk/mk/dodiplomski/  

 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје

Анкета

Што мислите за новата страна