Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости
Соопштенија/Новости
Одбрана на докторска дисертација 20.05 М-р Х. Попоска | Испечати |

С О О П Ш Т Е Н И Е


 НА 20. 5. 2016 ГОДИНА (петок), М-Р ХРИСТИНА ПОПОСКА, ЌЕ ЈА БРАНИ СВОЈАТА ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЈА ПОД НАСЛОВ:

 "ВЛИЈАНИЕ НА ФОЛИЈАРНОТО ЃУБРЕЊЕ ВРЗ ПРИНОСОТ И КВАЛИТЕТОТ КАЈ СОРТИТЕ ВИНОВА ЛОЗА КАРДИНАЛ И АФУС АЛИ "

ЈАВНАТА ОДБРАНА ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ НАУКИ И ХРАНА ВО СКОПЈЕ, ВО АМФИТЕАТАР БРОЈ 40, СО ПОЧЕТОК ВО 12.00  ЧАСОТ.

                      ОД ФАКУЛТЕТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ НАУКИ И  ХРАНА

                 ВО СОСТАВ НА УНИВЕРЗИТЕТ СВ."КИРИЛ И МЕТОДИЈ" ВО СКОПЈЕ

 
Пријавување на испити 03-10.05.2016 | Испечати |
Соопштение за пријавување на испити во летна испитна сесија
 (од 03.05.2016 до 10.05.2016 година)
pdf Соопштение за пријавување на испити во летна испитна сесија 198.52 Kb

 
<< Почеток < Претходна 21 22 23 24 25 Следна > Крај >>

Резултати 139 - 144 од 146

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 3 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ