Skip to content

За Факултетот arrow Наставен кадар arrow Редовни професори arrow Александра Мартиновска-Стојческа
Александра Мартиновска-Стојческа | Испечати |
Img0144.jpg
 Име  Александра
 Презиме  Мартиновска-Стојческа
 Титула  Доктор
 Научно звање  Редовен професор
 Институт  Институт за агроекономика
 Катедра  Катедра за аграрна политика
 Телефон  +389 2 3255 100 лок. 233
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Aleksandra Martinovska StojceskaПоследни публикации 
  • Значењето на градинарството во надворешно-трговската размена на Република Македонија со светот
  • Можности за зголемување на  конкурентноста на земјоделско- прехранбените производи


Област на стручност 
Трошоци, калкулации, проценки, анализа на работење ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Преземи предавања
ТК упатство за семинарска работа
ТК формулар за семинарска работа
Анализа на БМ_2012


 
 Испитни рокови
Термини за испити 2011/2012 година
 
 Консултации на дата
По договор со студентите

 
 Резултати од испити и тестови

   Резултати_30.11.2012
Резултати од испити__21.12.2012
Резултати од испити_18.01.2013
Резултати од испити_29.03.2013
Резултати од испити_26.04.2013

- ТАКСАЦИИ ВО ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО

Тест Таксации __1_2012
Резултати од тест 2-Таксации
Резултати преку тестови- Таксации
Финални резултати 2012/2013

- СМЕТКОВОДСТВО НА ФАРМА


- АНАЛИЗА НА РАБОТЕЊЕ
АР-Резултати-Тест 1
АР-Резултати од тест 2
Резултати од тестови АР
Финални резултати АР 2012/2013- ТРОШОЦИ И КАЛКУЛАЦИИ

TK_31.10.2012_Резултати од прв тест
Прашања тест 2-2012

Резултати ТК тест 2   
Резултати ТК-Тест 3
Резултати од тестови ТК 2012
Финални резултати ТК 2012/2013

- ТРОШОЦИ И КАЛКУЛАЦИИ (Струмица)

 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор

 
 Листа на книги
Миланов М., Мартиновска-Стојческа А. (2002) Трошоци и калкулации во земјоделството. Земјоделски факултет, Скопје
Миланов М., Мартиновска-Стојческа А. (2009) Таксации во земјоделството. Факултет за земјоделски науки и храна, Скопје
 

 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик


Си ја заборавивте лозинката?

Акредитации

Акредитации
Имаме 2 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Контакт и локација

Контакт и локација

qrcode_for_alumni2024.png

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ