Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Завршен настан на проект 07.02.2019...
Завршен настан на проект 07.02.2019... | Испечати |
baner.jpg

 

Во рамките на проектот "Мерење на нивото на зајакнување на жените во земјоделството со примена на експериментален економски метод", Факултетот за земјоделски науки и храна - Скопје, поддржан од Телото на ОН за родова еднаквост и зајакнување на жените - UN Women, организира завршен настан за презентација на наодите од Индексот на зајакнатост на жените во земјоделствотомоќта на жените во донесувањето на одлуки во земјоделските стопанства, како и родово-сензитивната анализа на програмите за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, со цел да се дефинираат препораки за институциите - креатори на политики, организациите и невладиниот сектор, по однос на прашањето за родова еднаквост и вклученоста на жените во земјоделскиот сектор.

  Настанот ќе се одржи на 7ми февруари 2019 година (четврток), во амфитеатар бр. 40, со почеток во 12:00 часот.

pdf Програмата за настанот 07.02.2019 802.11 Kb.

 

http://eca.unwomen.org/en/news/events/2019/02/conference-on-improving-the-gender-responsiveness-of-agriculture-and-rural-development-policies

 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language

Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Информатори

picture1.jpg pdf informator_fznh_2017-2018 20.52 Mb
pdf Informator_2016_2017 12.62 Mb
pdf Informator_2015 12.73 Mb
Информатори за студентите по стара програма - запишани до 2010 година:
pdf Informator2004 2.29 Mb
pdf Informator2007-2008 2.87 Mb
pdf Informator2009-2010 1.92 Mb

Основната литература за соодветен предмет по соодветна студиска година е соджана во документот со име: име на студиска програма ПП.pdf во делот предметни програми за соодветната студиска програма. ЛИНК:  http://www.fznh.ukim.edu.mk/mk/dodiplomski/  

 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје

Анкета

Што мислите за новата страна