Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Професионална платена работна пракса во САД
Професионална платена работна пракса во САД | Испечати |

Презентација на американската компанија - WISE - професионална платена работна пракса во САД

  

Се известуваат сите студенти на Факултетот за земјоделски науки и храна во Скопје дека  на 8.4.2019 година  (понеделник) во 13 часот, во амфитеатар 30, ќе се одржи информативен состанок и презентација на американската компанија - WISE (The Foundation for Worldwide International Student Exchange), која овозможува реализација на професионална платена работна пракса во САД (програма 4-6 месеци).  Сите заинтерасирани се покануваат да учествуваат на овој настан.

 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ