Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Обука за студенти 4.5.2018
Обука за студенти 4.5.2018 | Испечати |
Обука за студенти 4.5.2018

ИНФОРМАЦИЈА

-          ОБУКА НА СТУДЕНТИ ФЗНХ                          

Се известуваат студентите на Факултетот за земјоделски науки и храна - Скопје, во состав на Универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје дека на 4 Мај, 2018 година (петок), во просторот на факултетот - амфитеатар 14 (9.00 - 12.00 часот), ќе се одржи              

ОБУКА НА ТЕМА: ФИНАНСИСКА  ПИСМЕНОСТ
             

Обуката ќе ја спроведе Сојузот за микрофинансиски организации (MFO), а предавач ќе биде  М-р Горан Лазаревски, директор на  Сојузот за микрофинансиски организации во РМ. Сојузот за микрофинансиски организации за студентите обезбедува Сертификат за учество и успешно завршена обука.            
Сите заинтересирани студенти на ФЗНХ, пријавата за своето учество да ја направат најкасно до 2 Мај, 2018 година, со доставување лични податоци (Име, Презиме, студиска програма, година на студии контакт телефон/e-mail) кај доцент д-р Ана Симоновска или електронски: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете                

Факултетот за земјоделски науки и храна - Скопје ги мотивира сите студенти да земат активно учество и преку вакви активности континуирано да го збогатуваат своето CV.                


ОД ДЕКАНАТОТ НА ФЗНХ
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language

Информатори

picture1.jpg pdf informator_fznh_2017-2018 20.52 Mb
pdf Informator_2016_2017 12.62 Mb
pdf Informator_2015 12.73 Mb
Информатори за студентите по стара програма - запишани до 2010 година:
pdf Informator2004 2.29 Mb
pdf Informator2007-2008 2.87 Mb
pdf Informator2009-2010 1.92 Mb

Основната литература за соодветен предмет по соодветна студиска година е соджана во документот со име: име на студиска програма ПП.pdf во делот предметни програми за соодветната студиска програма. ЛИНК:  http://www.fznh.ukim.edu.mk/mk/dodiplomski/  

 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје

Анкета

Што мислите за новата страна