Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Докторска дисертација од м-р З. Прцуловски
Докторска дисертација од м-р З. Прцуловски | Испечати |
Во согласност со член 70 од Правилникот за условите, крите­риумите и правилата за запишување и студирање на третиот циклус студии-докторски студии на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј" во Скопје (Универзи­тет­ски гласник бр. 245/2013), докторската дисертација од кандидатот м-р Златко Прцуловски можете да ја видите ТУКА .

pdf Докторска дисертација м-р Златко Прцуловски
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ