Skip to content

За Факултетот arrow Наставници и стручни соработници arrow Редовни професори arrow Драги Димитриевски
Драги Димитриевски | Испечати |
dragi_dimitrievski.gif
 Име
 Драги
 Презиме  Димитриевски
 Титула  Доктор
 Научно звање
 Редовен професор
 Катедра  Економика и организација
 Телефон  +389 2 3255100  лок. 287
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете ;
  Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Dragi Dimitrievski


Последни публикации
 • Building Capacity for Macedonian Policy Formulation and Economic Analysis Related to The Agricultural Sector  
 

Област на стручност
 АгроекономијаИНФО ЗА СТУДЕНТИ

Превземи предавања

pdf 2_Скрипта 560.62 Kb

pdf Закон за земјоделство и рурален развој 508.57 Kb

pdf 4._ekon_na_blag-nov2018 423.22 Kb 

pdf 5.1. Водење на Аг.Политика.pdf 467.13 Kb

pdf 5.2. Монит. и Евалуац на Аг.Пол.pdf 696.17 Kb

pdf 6. Аграрна политика-РМ.pdf 338.62 Kb

pdf eu_cap 2.60 Mb

pdf Рекапитулација - 2.pdf 997.05 Kb

 

Предмет: Развој на хумани ресурси
pdf Вовед во хумани ресурси 763.58 Kb
pdf Планирање на хумани ресурси 991.51 Kb
pdf Вработување на хуманите ресурси 1.59 Mb
pdf Селективни методи 816.98 Kb
pdf Развој на хуманите ресурси и индивидуите во организациите 1.45 Mb
pdf Процеси на учење 1.61 Mb
pdf Мотивација 1.07 Mb
pdf Изградба на ефикасни тимови 1.33 Mb
pdf Хумани ресурси 896.29 Kb

 

Превземи предавања
Предмет: Аграрна политика

pdf АГРАРНА ПОЛИТИКА - ВОВЕД 688.18 Kb
pdf АГРАРНА ПОЛИТИКА - ВОВЕД ВО ТЕОРИЈА 1.02 Mb
pdf АГРАРНА ПОЛИТИКА - ЕКОНОМИЈА НА БЛАГОСОСТОЈБА 596.32 Kb
pdf АГРАРНА ПОЛИТИКА - ТРГОВИЈА-ОГРАНИЧУВАЊА 424.29 Kb
pdf ЦЕЛИ НА АГРАРНА ПОЛИТИКА 1.44 Mb


_____


 
   
   
   
   

   
   


 
< Претходно   Следно >

Контакт и локација

Контакт и локација

Информатори

picture1.jpg НОВО!!! Најнов информатор!
pdf informator_fznh_2017-2018 20.52 Mb
pdf Informator_2016_2017 12.62 Mb
pdf Informator_2015 12.73 Mb
Информатори за студентите по стара програма - запишани до 2010 година:
pdf Informator2004 2.29 Mb
pdf Informator2007-2008 2.87 Mb
pdf Informator2009-2010 1.92 Mb

Основната литература за соодветен предмет по соодветна студиска година е соджана во документот со име: име на студиска програма ПП.pdf во делот предметни програми за соодветната студиска програма. ЛИНК:  http://www.fznh.ukim.edu.mk/mk/dodiplomski/  

 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје

Анкета

Што мислите за новата страна