Skip to content

За Факултетот arrow Наставен кадар arrow Редовни професори arrow Зоран Димов
Зоран Димов | Испечати |
Img0183.jpg
 Име
 Зоран
 Презиме  Димов
 Титула  Доктор
 Научно звање
 Редовен професор
 Институт  Институт за растителна биотехнологија
 Катедра  Катедра за специјално поледелство
 Телефон +389 2 3255 100 лок. 189
+389 2 3135 272 лок. 189
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Zoran Dimov


 Последни публикации
  • Some morphological and technological characteristics of sesame (Sesamum indicum L.) from Macedonia . 42nd Croatian & 2nd International Symposium on Agriculture
  • The harmful entomophauna of oilseed rape in the Republic of Macedonia , with special emphasis on the regions of Skopje and Bitola . International Symposium, Integrated Pest Management in Oilseed Rape


 Област на стручност
 Aгротехника, Семепроизводство на поледелските култури, Биодиверзитет


ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови
  
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик


Си ја заборавивте лозинката?

Акредитации

Акредитации
Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Контакт и локација

Контакт и локација

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ