Skip to content

За Факултетот arrow Наставен кадар arrow Редовни професори arrow Јован Аждерски
Јован Аждерски | Испечати |
jovan_azderski.gif
 Име
  Јован
 Презиме   Аждерски
 Титула   Доктор
 Научно звање
  Редовен Професор
 Институт  Институт за агроекономика
 Катедра  Катедра за рурален развој 
 Телефон   +389 2 3255100 лок.377
 Факс   +389 2 3134 310
 Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Јovan Аzderski Последни публикации
  • Strategy for reducing migration from rural areas. Zbornik radova sa40-tog Znanstvenogskupahrvatskihagronoma,Opatija,Hrvatska
  • Агроекономски ефекти при користењето на тревниците за зголемување на овчарското производство во Малеш и Пијанец


Област на стручност
Ekonomika na zemjodelstvoto
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови
 

ж
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик


Си ја заборавивте лозинката?

Акредитации

Акредитации
Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Контакт и локација

Контакт и локација

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ