Skip to content

За Факултетот arrow Наставен кадар arrow Редовни професори arrow Соња Србиновска
Соња Србиновска | Испечати |

Img0156.jpg
 Име  Соња
 Презиме Србиновска
 Титула Редовен професор
 Институт Институт за анимална биотехнологија
 Катедра
Катедра за технологија на анимални производи
 Предмет

-познавање на млекото
-консумно и ферментирано  млеко
-преработка на млеко
-млекарство
-амбалажа за прехранбени производи
-контрола на квалитет

 Телефон  3255 100
 Факс  
 Е-пошта
 CV  doc cv_sonja_srbinovska3 Област на стручност
 

ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања  тука 
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
тука
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови
 


 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик


Си ја заборавивте лозинката?

Акредитации

Акредитации
Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Контакт и локација

Контакт и локација

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ