Skip to content

За Факултетот arrow Наставен кадар arrow Редовни професори arrow Зоран Т. Поповски
Зоран Т. Поповски | Испечати |

zoran_t._popovski.gif
Име
Зоран
Презиме Поповски
Титула Доктор
Научно звање  Редовен професор
Институт Институт за анимална биотехнологија
Катедра Катедра за биохемија и генетско инженерство
Телефон +389 3255 100
+389 2 3135 272 лок. 271
Факс +389 2 3134 310
Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
CV  doc Zoran T. Popovski


                                     
 Последни публикации
  • Prp polymorphism in the genome of indigenous macedonian and slovenian pramenka sheep breeds.
  • Генетски маркери во селекција на домашните  животни PSS, BLAD, k-казеин.
 
Област на стручност 
Молекуларна билологија на животни
 
 
                                    
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови
  
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик


Си ја заборавивте лозинката?

Акредитации

Акредитации
Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Контакт и локација

Контакт и локација

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ