Skip to content

За Факултетот arrow Наставници и стручни соработници arrow Редовни професори arrow Драган Ѓошевски
Драган Ѓошевски | Испечати |
dragan_gjosevski.gif
 Име
  Драган
 Презиме   Ѓошевски
 Титула   Доктор
 Научно звање
  Редовен Професор
 Институт   Агроекономика
 Телефон   +389 2 3255100 лок.371
 Факс   +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Dragan Gjosevski Последни публикации
 • Методолошки постапки при изработка на инвестициска програма за апликација за IPARD. Зборник на трудови: Успешно искористување на фондовите IPARD. Македонски центар за меѓународна соработка.
 • Прирачник за изработка на извештај за проверка на инвестициските програми - проекти. Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Факултет за земјоделски науки и храна, Скопје.


Област на стручност
Агроекономика
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

Испитни рокови

Термини за испити (Скопје): Трета испитна сесија 2012 год.
Предмет  Прв термин  Втор термин 
 Статистика
 30. 8. 2013  13. 9. 2013
 Математичко-статистички методи  30. 8. 2013  13. 9. 2013
 Финансиски менаџмент во земјоделството
 30. 8. 2013  13. 9. 2013
 Менаџмент во лозароовоштарско п-во  30. 8. 2013  13. 9. 2013
 Организација на лозароовоштарско п-во  30. 8. 2013  13. 9. 2013
 Менаџмент во растително п-во  30. 8. 2013  13. 9. 2013

Термини за испити (Прилеп): Трета испитна сесија 2012 год.
Предмет   Термин
 Статистика  10. 9. 2013

Термини за испити (Струмица): Трета испитна сесија 2012 год.
Предмет Термин 
 Статистика  12. 9. 2013

Резултати од испити и тестови
 
< Претходно   Следно >

Контакт и локација

Контакт и локација

Информатори

picture1.jpg НОВО!!! Најнов информатор!
pdf informator_fznh_2017-2018 20.52 Mb
pdf Informator_2016_2017 12.62 Mb
pdf Informator_2015 12.73 Mb
Информатори за студентите по стара програма - запишани до 2010 година:
pdf Informator2004 2.29 Mb
pdf Informator2007-2008 2.87 Mb
pdf Informator2009-2010 1.92 Mb

Основната литература за соодветен предмет по соодветна студиска година е соджана во документот со име: име на студиска програма ПП.pdf во делот предметни програми за соодветната студиска програма. ЛИНК:  http://www.fznh.ukim.edu.mk/mk/dodiplomski/  

 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје

Анкета

Што мислите за новата страна