Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Новости arrow ПРОМЕНА НА ТЕРМИН ЗА ИСПИТ-З. Поповски
ПРОМЕНА НА ТЕРМИН ЗА ИСПИТ-З. Поповски | Испечати |
ПРОМЕНА НА ТЕРМИН ЗА ИСПИТ - ПРОФ. Д-Р ЗОРАН ПОПОВСКИ

Испитите по предметите кај Проф. д-р Зоран Поповски  кои се закажани во втората испитна сесија на 14.6.2019 година ќе се одржат на 17.6.2019 година.
Од предметниот професор     
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 5 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ