Skip to content

За Факултетот arrow Наставен кадар arrow Редовни професори arrow Силвана Манасиевска
Силвана Манасиевска | Испечати |
silvana_manasievska-simic.gif
 Име
 Силвана
 Презиме  Манасиевска
 Титула  Доктор
 Научно звање
 Редовен професор
 Институт  Институт за храна
 Катедра  Катедра за квалитет и безбедност на храна
 Телефон  +389 2 3255 100 лок. 124
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
  Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Silvana Manasievska-Simic
 Последни публикации
  • Quality of wheat and organic agriculture in Republic of Macedonia . Proceedings of workshop “Measuring food quality: concepts, methods, results and challenges”, Dribergen, Netherlands , 28-29
  • Quality of Macedonian soft wheat cultivars I. HMW composition. Proceedings of IX biotechnology conference, University of Kraguevac


 Областна стручност
Ботаника, физиологија на растенијата, биотехнологија, молекуларна биологија и генетско инженерство кај растенијата ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови
 

 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик


Си ја заборавивте лозинката?

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Контакт и локација

Контакт и локација

qrcode_for_alumni2024.png

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ