Skip to content

За Факултетот arrow Наставници и стручни соработници arrow Редовни професори arrow Татјана Миткова
Татјана Миткова | Испечати |
tmitkova_web.jpg
 Име
 Татјана
 Презиме
 Миткова
 Титула  Доктор
 Научно звање
 Редовен професор
 Катедра  Педологија, Хемија, Агрохемија и
 Мелиорации
 Телефон  +389 2 3255 100 лок. 156
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV   doc cv_tatjana_mitkova 440.50 Kb Последни публикации
 • Утицај разлицитих система дјубренја на хемиски састав сена високопланинских природних травнјака. Зборник радова Института за ратарство и повртарство,Вол. 44, Но 1, пг. 369-375.  
 • Утицај дјубренја и калцизације на састав и принос природних травнјака на Јакупици. Зборник радова Института за ратарство и повртарство,Вол. 44, Н о 1, пг. 347-355. 
 • Mitkova Tatjana., Markoski Mile (2012). Establishment of Soil Monitoring System in Republic of Macedonia. Book of Abstracts, International Symposium for Agriculture and Food, Faculty of Agricultural Sciences and Food, Skopje, pg 172.
 • Markoski Mile and Tatjana Mitkova (2012). "Soil Moisture Retention Changes in Terms of Mineralogical Composition of Clays Phase". Book Clay Minerals in Nature - Their Characterization, Modification and Application, ISBN 978-953-51-0738-5, edited by Marta Valaškova and Gražyna Simha Martynkova
 Област на стручност
  Педологија
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Преземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови
  
< Претходно   Следно >

Контакт и локација

Контакт и локација

Информатори

picture1.jpg НОВО!!! Најнов информатор!
pdf informator_fznh_2017-2018 20.52 Mb
pdf Informator_2016_2017 12.62 Mb
pdf Informator_2015 12.73 Mb
Информатори за студентите по стара програма - запишани до 2010 година:
pdf Informator2004 2.29 Mb
pdf Informator2007-2008 2.87 Mb
pdf Informator2009-2010 1.92 Mb

Основната литература за соодветен предмет по соодветна студиска година е соджана во документот со име: име на студиска програма ПП.pdf во делот предметни програми за соодветната студиска програма. ЛИНК:  http://www.fznh.ukim.edu.mk/mk/dodiplomski/  

 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје

Анкета

Што мислите за новата страна