Skip to content

За Факултетот arrow Наставен кадар arrow Редовни професори arrow Ѓоко Буневски
Ѓоко Буневски | Испечати |
gjoko_bunevski2017.jpg
 Име
 Ѓоко
 Презиме  Буневски
 Титула  Доктор
 Научно звање
 Редовен професор
 Институт  Институт за анимална биотехнологија
 Катедра  Катедра за сточарство
 Телефон  +389 2 3255 100 лок. 374
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV doc cv_za_gjoko_bunevski_engl2014 34.50 Kb Последни публикации
  • Користење на нормално и длабоко смрзнато млеко кај телиња до 28 денови возраст
  • UУтврдување на перзистенција и одделни корелациони коефициенти меѓу месечните контроли кај источно-фризиски говеда.


Област на стручност
 Група Преживни животни, подгрупа Говедарство

ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови
  
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик


Си ја заборавивте лозинката?

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Контакт и локација

Контакт и локација

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ