Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow XI Смотра на студентски трудови
XI Смотра на студентски трудови | Испечати |

Во рамки на одбележувањето 72 години Факултет за земјоделски науки и храна во Скопје и 100 години од раѓањето на Академик Ѓорѓи Филиповски, Ве покануваме да бидете дел од свечениот настан  XI Смотра на студентски трудови, кој ќе се одржи на 17.12.2019 година (вторник), во амфитеатар 40.

pdf Агенда на настанот: XI Смотра на студентски трудови

 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 2 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ